Hoe je haar te verzorgen

vrouwelijke klant in schoonheidssalon. close-up van kappers hand drogen blond haar met haardroger en ronde borstel, doen nieuwe kapsel - kapsalon stockfoto's en -beelden

De kapper is er niet alleen om uw haar te knippen, maar ook om het te stylen. Er zijn verschillende kapsels voor verschillende gelegenheden. U kunt een kapper vragen om u een volledig nieuw kapsel te geven, zoals een totaal andere look. De kapper zal ook uw haartype kennen, en zal weten hoe het dienovereenkomstig te stylen.

Een nieuw kapsel krijgen kan spannend zijn, maar naar de kapsalon gaan en tegenover de kapper staan kan ook spannend zijn. De opwinding over het krijgen van een nieuw kapsel zal je een paar dagen bijblijven. Maar hoe kan je haar zoals waxen, bleken of verven? Kun je je haar er ooit weer zo uit laten zien?

Elke dag wordt u eraan herinnerd dat uw haar inderdaad gevoelig is. In uw haar zitten speciale chemische stoffen die het gemakkelijk broos kunnen maken, en u veel problemen kunnen bezorgen. Uw haar moet met zorg worden behandeld. Maar hoe kunt u uw haar beschermen tegen de agressieve stoffen in de wereld?

Veel mensen denken dat het niet mogelijk is om glanzend, gezond haar te hebben. Velen van hen denken dat de enige manier om haar te hebben dat kaal is, is om het te verdunnen. Anderen slagen erin intern te bereiken wat ze alleen extern kunnen doen: hoeden dragen, occasionele haarverzorgingsproducten gebruiken. Er zijn ook transcolibratieshaarverzorgingsproducten beschikbaar die beweren de auditieve problemen op te lossen waar kappers het moeilijk mee hebben.

Maar, hoe kunnen we gezond haar hebben? Ook al zijn de auditieve problemen waarmee we geconfronteerd worden technisch, toch zouden we graag hebben dat ze het resultaat zijn van de verzorging door een kapper. Ons haar vertelt ons hoe graag het vertroeteld wordt: we noemen het onze haar'bodem'. Dus gaan we naar de beste salon die we kunnen vinden, en vragen de hairstylist om ons een recept voor gezond haar te geven.

Elk haartype is een unieke wereld waarin we terechtkomen. Dus vragen we de hairstylist om ons een recept voor gezond haar te geven. Weldra gaan we naar de salon voor een diepe conditioner of een hoofdhuidmassage. En terwijl we weg zijn, praten we over gezondheid en hoe belangrijk het is om goed voor onszelf te zorgen, net als voor ons haar.

De persoon die om je geeftIALogue.comandrieert je om met de wereld te delen, en biedt je in ruil daarvoor een kans om je verlangens te ontdekken, nieuwe mensen te ontmoeten, en gevoelens te schrobben die soms onredelijk kunnen zijn.

Is het zo uitdagend als het lijkt? En maakt het echt uit hoe je voor je haar zorgt? Absoluut JA! Als je kapper je vertelt dat je een deep conditioning behandeling nodig hebt, geloof je haar misschien. Ze is tenslotte een professional die is opgeleid op het gebied van haarverzorging, en ze weet waar ze het over heeft.

Als ze je echter niet uitlegt wat ze doet, of als ze niet geïnteresseerd lijkt om het je te vertellen, kun je je afvragen waarom ze geen goede hairstylist is. Is ze zo druk bezig met hoe ze je haar knipt, of zo afgeleid door het feit dat ze met je haar bezig is, dat ze vergeetachtig is?

Natuurlijk niet! Ze heeft gewoon een slecht kapsel. Of misschien heeft ze het te kort geknipt. Of misschien heeft ze het verprutst! Maar als je je haar laat wegkomen met wat ze ook doet, kun je haar in feite kwetsen. Het is niet de fout van de kapper dat ze je er slecht uit laat zien. Ze heeft jouw toestemming niet om het te verknoeien.

Dus, onthoud wanneer je twijfelt, laat je haar met rust. Het is of in goede of slechte staat om je kapsels te geven die bij je passen. En op dit moment moet je beslissen hoe belangrijk het voor je is dat je haar in betere conditie is: in schouderlengte, of schouderlengte