Hoe kies je de juiste kleuren eyeliner en oogschaduw voor je huidteint?

Visagist Leiden

Het is geen geheim dat wij vrouwen elke dag uren besteden aan het perfectioneren van ons uiterlijk. Van het opdoen van lippenstift tot het stylen van ons haar en het kiezen van de juiste outfit, elk moment van de dag is gevuld met kleinigheden. Maar waarom? Waarom zijn we zo geobsedeerd door schoonheid? Er doen verschillende theorieën de ronde, maar het is veilig om te zeggen dat de meesten van ons het om één reden doen: We willen aantrekkelijk zijn. Of je het nu beseft of niet, uiterlijk is belangrijk. Hoe graag we ook denken dat iedereen ons even goed en gelijkwaardig ziet, de waarheid is dat de meeste mensen je goede uiterlijk niet opmerken tenzij je ze daar een reden toe geeft. Daarom moet je altijd proberen om er op je best uit te zien wanneer dat mogelijk is – dit zal niet alleen je zelfvertrouwen een boost geven, maar het zal je ook een beter gevoel over jezelf geven in het algemeen en je dus gelukkiger maken op de lange termijn.

How to wear eyeliner and eyeshadow

Als je je best wilt doen om er op je best uit te zien, is het dragen van oogschaduw en eyeliner een van de belangrijkste dingen die je kunt doen. Of je er nu geraffineerder uit wilt zien of je gewoon mooier en zelfverzekerder wilt voelen, met deze twee producten kun je bijna elke look bereiken die je maar wilt. Wat het dragen van oogschaduw betreft, is het belangrijk om te weten dat de kleur die je kiest, afhangt van je huidskleur. Als je een lichte huidskleur hebt, kies dan voor een lichte kleur, terwijl vrouwen met een bruine huidskleur beter voor een rijke kleur kunnen gaan. Als je eenmaal je huidskleur weet, kun je gemakkelijk de perfecte oogschaduw voor jezelf vinden.

Enkele tips voor het vinden van de juiste kleur voor uw huidskleur.

U kunt altijd een online tool gebruiken om te zien wat uw huidskleur is of kijk eens naar de make-up die u in uw tas of kast heeft en zie wat uw huidskleur zou kunnen zijn.

Een andere handige truc is om naar de kleur van je kleren te kijken. Als je kleren levendiger zijn dan je gezicht, ben je misschien een beetje rood. Als je kleren meer ingetogen zijn, heb je misschien een meer neutrale huidskleur. Als geen van deze opties werkt, kun je proberen het aan een vriend of familielid te vragen. Zij kunnen je misschien helpen.

Vind je perfecte match met deze kleurencirkel.

Het kiezen van de juiste kleur voor je eyeliner en oogschaduw kan lastig zijn, vooral als je geen idee hebt wat je huidskleur is. Gelukkig is er een kleurenwiel dat je kan helpen je perfecte match te vinden. In deze kaart worden verschillende tinten van dezelfde kleur naast elkaar geplaatst, zodat je kunt zien welke tinten het beste bij jou en je huidskleur staan.

Als u de perfecte kleur voor uw eyeliner en oogschaduw wilt vinden, kunt u het kleurenwiel hierboven gebruiken om uw perfecte match te ontdekken. Zoek gewoon uw huidskleur met behulp van de tabel, en zoek dan de make-up die bij u past.

Conclusie

We hopen dat we je hebben geholpen bij het kiezen van de juiste kleuren voor je eyeliner en oogschaduw. Of je nu op zoek bent naar een gedurfd rood of een zacht lavendel, er zijn genoeg opties voor Visagist in Leiden.

Maar voordat je een kleur uitkiest, moet je wel een paar dingen in gedachten houden. Ten eerste, probeer niet te vergeten dat schoonheid van binnen begint. Hoe belangrijk je huidskleur ook is, je make-up moet een uitdrukking van je persoonlijkheid zijn en niet alleen een weerspiegeling van je huid. Wees dus niet bang om nieuwe looks uit te proberen die hoofden doen omdraaien, maar die je ook zelfverzekerd doen voelen.