Hoe krijg je een beter uiterlijk door je huid te veranderen

Huidverbetering

Een andere truc die je kan helpen na het bruinen is het aanbrengen van vochtinbrengende crème op je huid. Het vocht zal helpen uw bruine kleur sneller te vervagen. Beter nog, breng vochtinbrengende crème 4 keer per dag aan tijdens de eerste week. Wanneer de bruine kleur begint te vervagen (5-6 weken na de eerste applicatie), kunt u de vochtinbrengende crème opnieuw aanbrengen om het nog een handje te helpen.

Een andere truc voor na het zonnen die u kan helpen is het bezoeken van een zonnestudio. Het bruiningsproces is gemakkelijker in een zonnestudio omdat u een sessie kunt bijwonen terwijl u een gezichtsbehandeling krijgt. De factoren die van invloed zijn op het anti-verouderingsproces zijn onder andere het type huid dat u heeft, de hoeveelheid melanine die aanwezig is, uw persoonlijke levensstijl en uw dieet. Roken en dagelijkse blootstelling aan de zon kunnen ook van invloed zijn op uw huid. Onthoud dat mensen met een lichte huid het meest vatbaar zijn voor huidkanker, en bescherming tegen deze factoren is noodzakelijk om een gezonde huid te houden.

Als u veel tijd in de zon doorbrengt, bijvoorbeeld 10 dagen per week, in de zomer, of wanneer u van plan bent in de zon te zitten, is het belangrijk dat u zich insmeert met een zonnebrandcrème met ten minste SPF (Sun Protection Factor) 30 om de schadelijke UVA- en UVB-stralen tegen te houden. U kunt ook een hoed dragen of een sjaal om uw haar doen als u langer dan 10 minuten in de zon wilt zitten. Veel cosmeticabedrijven hebben zelfbruiners op de markt die dezelfde bescherming bieden. Voor een mildere aanpak die ook de tijd in de zon kan verkorten zonder de schadelijke bijwerkingen, probeer de Jessica Simpsonizer of Osmotics Amazing Skin Treatment.

de pH van uw huid is belangrijk.Een goede huidverbetering vereist exfoliatie. Huidcellen worden verrijkt met keratine wanneer ze in contact komen met zonlicht. Deze keratine kan de poriën verstoppen en mee-eters veroorzaken als het niet wordt verwijderd en onder controle wordt gehouden. Probeer voor het scrubben een zachte scrub of een mengsel van citroensap en zout. Overmatig scrubben kan de huid beschadigen en bruin laten worden. Vermijd bij het scrubben het gebruik van te veel zout en ruwe suiker, omdat die irritatie kunnen veroorzaken.

Mensen met acneproblemen kunnen een gezichtsbehandeling laten stomen. Stomen wordt al lang door acnepatiënten gebruikt om dode huidcellen weg te pellen. Exfolieer en breng een gezichtsmasker aan. Houd het masker ongeveer twintig minuten op om vuil en dampen te verwijderen. Spoel het daarna af met warm water.

Stomen van het gezicht is al vele jaren een onderdeel van de verzorging van de vette huid. Het heeft een zacht ontstekingsremmend effect dat puistjes voorkomt en bacteriën doodt. Bovendien ontspant het de huid, waardoor ze er goed gehydrateerd uitziet, en beschermt het tegen gifstoffen uit de omgeving. stoom uw gezicht één keer per week als u vaak puistjes krijgt.

Minerale make-up is erg populair, maar het kan een giftige rommel zijn. Minerale make-up is zo dicht mogelijk bij niet-giftig als maar kan. De mineralen worden verpulverd en gesteriliseerd, en dan gemengd met natuurlijke kleurstoffen. Het resultaat is een niet-irriterende, glanzende vloeistof die er natuurlijk uitziet. Voor iemand met een gevoelige huid kan het echter een nachtmerrie zijn. Een goede cosmetisch arts weet hoe hij de mineralen zo moet mengen dat de huid niet uitbarst of uitslag veroorzaakt, en hij weet hoe hij het product moet aanbrengen en hoe hij de huid het beste kan beschermen.

Je lippen voller maken kan zo eenvoudig zijn als het aanbrengen van een lippenstift, maar je kunt zoveel meer doen met de cosmetica die je al draagt. Het oppeppen van je lippen met lipgloss of lippenstift kan je mond en lippen accentueren, waardoor ze er vol en sexy uitzien. Als je lippen er geknepen uitzien, zie je er wanhopig uit. Gebruik dus lipgloss of lippenstift om je lippen voller te laten lijken.

Je uiterlijk verbeteren begint bij je denken. De meesten van ons kunnen hun kansen op een beter uiterlijk vergroten door onszelf te veranderen, maar het kan geen kwaad om gebruik te maken van de natuurlijke aantrekkingskracht die een goed uiterlijk met zich meebrengt.