Hoe krijg je een spray tan

 

 

UVB-licht is wat zonnebrand veroorzaakt. UVA-licht dringt diep door in de aarde, bereikt de onderste lagen van de huid en veroorzaakt de zichtbare tekenen van zonnebrand.

De laser produceert twee soorten energie, die door de straling van de zon in lichtenergie worden omgezet. Het eerste type energie wordt geabsorbeerd door het oppervlak van de zon. De lichtenergie van de laser wordt omgezet in warmte-energie, en zijn spectrum omvat de infrarode en rode lichtgolflengten.

De golflengten van het rode licht zijn wat de meeste mensen zorgen baart. Golflengten zoals UVB, die het aardoppervlak binnendringen, kunnen potentieel ernstige negatieve bijwerkingen hebben. De infrarode golflengtes, die de bovenste lagen van de huid binnendringen, zijn niet noodzakelijk zo schadelijk, maar hun hitte is gewoon te heet voor uw huid om te verdragen.

Looien kan gevaarlijk worden wanneer de melanocyten van de huid, die melanine produceren, worden beschadigd door de ultraviolette stralen van de zon. De schade kan zich op verschillende manieren uiten, zoals bruine vlekken, door de zon gescheurde huid en rimpels. Er zijn koolstoffilters in bruiningsoplossingen die als barrière voor UV-absorptie fungeren, maar deze zijn niet effectief in grote hoeveelheden water. Het komt erop neer dat als je van plan bent om een spray on tan te krijgen, elke vorm van warmte niet goed is voor je huid.

En er is nog een reden waarom spray tans een gevaar zijn. De menselijke huid is opgebouwd uit miljoenen dode cellen. Wanneer deze cellen worden beschadigd door UV-straling van de zon, kunnen de huidcellen beginnen af te sterven. In sommige gevallen kan dit niet genoeg zijn om je te laten vervellen. In plaats van bruin of oranje, wordt je huid wit. En met een spray-on tan weet je tenminste precies waar de witte vlekken zitten en, nog belangrijker, waar de dode cellen zitten.

Voordat je probeert het beste bruiningsresultaat te krijgen, zijn er bepaalde zaken waar je rekening mee moet houden. De eerlijkste bruining is die welke het resultaat is van het laagje dode huidcellen dat door uw eigen huidcellen wordt geproduceerd. Helaas wordt ongeveer 85% van de door uw cellen geproduceerde dode huidcellen niet afgestoten, en naarmate de cellen ouder worden, kunnen ze naar binnen toe gaan afsterven, waardoor ze er matter uit gaan zien. In het geval van een spray tan zullen deze dode cellen aan de huid blijven kleven en zich op je lichaam opstapelen, vooral op gebieden zoals je ellebogen en knieën, wat de reden is waarom je wat vreemd wit kunt zien achterblijven op je sokken en kleding.

Normaal gesproken duurt een spray tan tussen de 5 en 10 dagen. De duur zal meestal afhangen van het type en de kwaliteit van de spray oplossing die de salon die u bezoekt. Maar als je gaat van salon naar salon, zoals met veel andere diensten en producten, kunt u verwachten om minder en minder te betalen bij elk bezoek.

Andere spray tanning tips zijn onder andere:

– Verreweg het belangrijkste bij het verlaten van een salon die spray tans aanbiedt is om ervoor te zorgen dat de klant achter je weet wat ze aan het doen zijn. Zorg ervoor dat ze zich bewust zijn van de voorzorgsmaatregel die moeten worden genomen en zal de tijd nemen om het te doen.De meeste salon Spray Tanning medewerkers zijn meer dan bereid om uit te leggen hoe de juiste toepassing van de tan, wat te letten op, en hoe de tan zal blijken.

– U moet ervoor zorgen dat u in staat zijn om volledig te elimineren contact met alles wat schadelijk kan zijn voor de tan. Zorg ervoor dat als uw lichaam droog wordt, u uw rug krabt met een droge spons om te voorkomen dat de kleur op sommige plaatsen donkerder wordt.

– Als je het contact met iets dat schadelijk kan zijn voor de bruine kleur volledig elimineert, dan elimineer je al het giswerk. Als je precies weet wat je kunt verwachten, weet je precies hoe je te werk moet gaan, en ken je het gevolg van de handelingen.

Een spray tan kan een prachtige manier zijn om bruin te blijven en te genieten van een uiterlijk dat u nooit voor mogelijk had gehouden. Helaas zijn er een aantal salons die deze speciale spray tans hebben gekopieerd en nagemaakt, dus je moet heel voorzichtig zijn als je er een krijgt. Er worden namaakartikelen verspreid, dus als je echt op zoek bent naar een goede bruine kleur, is dit het moment om wat onderzoek te doen en uit te kijken voor deze harige prikken. Let ook goed op de kwaliteit van de spray-oplossing, want sommige zijn gewoon gemaakt met ingrediënten van lage kwaliteit. Afhankelijk van de kwaliteit, kunnen deze secties blijken te zijn heel gevaarlijk, als de oplossingen kunnen allerlei gevaarlijke dampen toegelaten in hebben.

Er is echter één spray tanning oplossing waar je echt zeker van kunt zijn, met de garantie dat het een goudbruine en geweldige bruine kleur zal opleveren, zonder alle gevaren en gevaren die andere oplossingen en bijwerkingen met zich mee kunnen brengen. SPF of zonbeschermingsschuim zijn doeltreffend en bewezen, wat een zeer grote vooruitgang is in de veiligheidscultuur.<| Zij zullen u niet alleen beschermen tegen schade, maar ook tegen de zeer reële en schadelijke zonnestralen.