Hoe word je kapper?

kapper

Een Kinderkapper Leiden verschilt vooral van een barbier doordat deze laatste zich uitsluitend op mannenhaar kan toeleggen, wat nog meer gemak biedt. Er worden ook enkele beperkte aspecten van hairstyling aangeleerd. Dit beroep is tegenwoordig erg in trek, zowel door de groeiende vraag naar mannenhaar als door het toegenomen aantal oudere mensen, die hun kapsel als een kunstvorm beschouwen.

Het kappersvak is een intens persoonlijke ervaring, en wordt meestal toevallig gedaan. Soms is het zelfs gratis de klant betaalt voor de dienst. Informeel mentorschap via een postsecundair opleidingsprogramma is een gebruikelijke norm. Na de opleiding wordt de bekwaamheid om op het werk te presteren beoordeeld. Wie slaagt voor de beoordeling, beschikt over een competentie zoals kennis van kleuren en haarstyling, alsook modegevoel.

In formele kapsalons, omvatten de job taken: Het gevreesde knippen van mannenhaar, het bijhouden van afspraken, het behandelen van verzoeken, servicevertegenwoordigers, stylist-assistenten, komt binnen op geborsteld of geföhnd haar, en voert consultaties uit. Ze maken ook de “beslissing over de manier waarop het haar er goed uitziet.”

Carrière weetjes

De volgende lijst bevat interessante informatie over dit beroep en een lijst van plaatsen waar je informatie kunt krijgen die je kan helpen hairstylist te worden:

Wettelijk verlof, of Werkloosheidsverzekering.

Compensatie uitkeringen aan overheidspersoneel.

De functieomschrijving van hairstylist verschilt van staat tot staat. Zorg ervoor dat je de wetten in jouw staat onderzoekt voor je een jobaanbieding krijgt. Vergeet niet dat als je het gevoel hebt dat je gediscrimineerd wordt, je een klacht wegens discriminatie kunt indienen bij de EEOC.

De hairstylist functieomschrijving kan ook informatie bevatten over: Productie Zorgen.

beroepen. Dit beroep is ontstaan uit de behoefte aan kappers om het groeiende tekort aan slotenmakers op te vangen.

openbare en particuliere agentschappen. Verwacht wordt dat het personeel van dit agentschap over vijf jaar met pensioen gaat. Verwacht wordt dat veel van dezelfde banen er nog zullen zijn, met een groeipercentage van 15% of meer.

Uit de statistieken van het Amerikaanse ministerie van Arbeid blijkt dat kappers een van de grootste beroepen zijn, en sommigen beweren dat als het beroep in het huidige tempo blijft groeien, het over vijf jaar het grootste beroep zal zijn.

Enkele statistieken

In 2004 bedroeg het mediane uurloon van schoonheidsspecialisten, inclusief fooien en commissies, $11,pinsbys. In datzelfde jaar bedroeg het mediane uurloon van schoonheidsspecialisten, inclusief fooien en commissies, $13,70 voor niet-supervisors.

De middelste 50% van de verdieners in de cosmetologie verdienden tussen $8,59 en $19,22.

De laagste 10% verdiende minder dan $9,99 per uur

De inkomens varieerden van $10,00 per uur voor een schoonheidsspecialist tot meer dan $23,00 per uur voor een student cosmetologie aan een online-school

Studenten die een kosmetologieopleiding volgden, besteedden gemiddeld 46 uur per jaar aan school. Dat is ongeveer de tijd die zij gewoonlijk met klanten doorbrengen, naar schatting zo’n 14 tot 18 uur per week over een volledige werkweek.

De kosten voor het behalen van een licentie cosmetologie verschillen per regio. In de Verenigde Staten zijn de Algemene Aanbieding van deeltijdstudenten en de Speciale Toezichthoudende Licentie de twee meest beschikbare paden om een cosmetologieleraar te worden. Als een student een cosmetologieschool bezoekt die hem of haar een beroepsvergunning verleent, kan aanvullende scholing vereist zijn zoals gespecificeerd door individuele staten.

Geniet van je drukke dagen en maak een productieve carrière.