How Does a Pedicure Work?

beautiful young woman using nail polish - pedicure stockfoto's en -beelden

Een van de meest gestelde vragen van mensen die een pedicure willen hebben is "hoe werkt een pedicure?" Er zijn eigenlijk twee soorten pedicures die je kunt krijgen. Een die meer standaard is en thuis wordt gedaan, en een die naar de salon moet. standaard pedicures kosten meestal ongeveer $ 10. Behandelingen kunnen variëren van $ 15 tot $ 55, afhankelijk van de mooie vorm die u probeert te krijgen. De totale gemiddelde kosten van een professionele pedicure bedragen ongeveer $ 60. Onlangs zijn veel salons begonnen pakketten aan te bieden die ten minste de helft van de kosten van een standaardafspraak kunnen opleveren.

Pipers en Strips uit elkaar

De meeste mensen zouden denken dat slechts één methode voldoende zou zijn om de chique Hollywood-klare voeten te krijgen. Maar als u bent zoals de meeste mensen, probeert u meer te doen dan uw voeten er anders uit te laten zien. Je wilt een mooiere schoenendeal en mogelijk een gratis massage die bij de chique Hollywood-tenen past. Hier is hoe het te doen.

orthopedische schoenen die onnatuurlijk aanvoelen aan de voeten. De meeste mensen hebben zwelling in de chirurgisch verrijdbare schoenen, zodat ze kunnen lopen. De chirurg verwijdert de beschadigde bovenste laag van de huid en breekt de vetcellen in de onderliggende lagen af. Deze afgebroken vetcellen worden vervolgens verwijderd via aomerase-injectie. Dit verwijdert het stekelige uiterlijk op de voet. De afgebroken vetcellen worden vervolgens van de voet geslagen, waardoor het hoornvlies in de juiste positie komt. Het hoornvlies wordt weer gevormd door de Meigsiaanse uitgroei.

Deze twee procedures worden meestal in een ziekenhuis uitgevoerd, maar veel medische spa's zijn ze ook gaan doen. De gemiddelde kosten voor het ontvangen van een hielreparatie via een medische spa zijn ongeveer $ 2.500.

Weekend A

De meeste mensen gaan voor een weekend manicure of pedicure. De gemiddelde prijs is $ 30 voor een volledige set.

Deze procedures hoeven niet lang opnieuw te worden uitgevoerd. Heel vaak merken mensen die wekelijkse manicures en pedicures krijgen dat ze de volgende week klaar zijn om te gaan.

arfMagic

arfMagic is een wekelijkse verjongingstherapie die een op schimmels gebaseerde massage van de voeten, kuitvoeten, interne pedicures en paraffinebehandelingen biedt.

De voordelen van deze therapie zijn onder meer:

* Herstel van gevallen stevigheid en flexibiliteit* Gemakkelijke blauwe plekken en zwellingen* Toename van de bloedsomloop* Januari de verstijfde weefsels* Laat de voeten en kuiten meer capper aanvoelen

Het regime wordt aangebracht met een puimsteen en een licht schurende applicator en een vochtige handdoek.

Dansers die dit wekelijks twee uur na de luchtmassage doen, merken dat sterke paraffine een van de belangrijkste grepen is na hun hulp bij het verlichten van kalfshuid en eelt. De reden hiervoor is de dichtheid van de paraffine. Met een beetje verwennerij zijn de dagen van de pijnlijke voet voorbij.

De foot spa in Victoriaans

Heb je al van deze spa gehoord? Het bestaat al een tijdje, maar het is nog steeds een van de beste in zijn soort. Het trekt toeristen van over de hele wereld, omdat het in de middle of nowhere ligt. Het is boeiend en toch ontspannend voor Bayarers. CIBC World is verheugd deze spa aan te bieden in al zijn luxe.