Massage en massage

massage

Het is een spanning- en terugtrektechniek. Daarom wordt het ook wel een expansietechniek genoemd, en kan het ook zonder olie worden uitgevoerd – je wrijft gewoon met je handen en vingers, waarbij je de huid van elkaar scheidt en krachtig wrijft. Hoewel zowel jij als de patiënt er baat bij hebben, is de bron van de mechanische massage-energie afkomstig van zowel jou als de patiënt.

Bij de schepping van alle dingen is massa een zuivere energietrilling. In de natuurkunde wordt deze wet uitgedrukt in E=mc2 (daar uitgesproken als optellen of aftrekken), waarbij massa wordt geminimaliseerd in energietrilling. Sportmassage Eindhoven is een stroom van energie, zoals water uit een slang, en de druk is een maat voor de vloeibaarheid van de stroom. Massage gaat over het creëren van een verruimd bewustzijn in een Georganiseerde Ruimte; je lichaam is een open systeem, niet star, niet stijf, met meerdere functionerende systemen (Hardwired:ys) die naadloos in elkaar overgaan. Massage is de integratie van deze systemen, die (overigens) ook op eigen kracht verder gaan.

Massage is een paradoxaal fenomeen. De behandelaar begeleidt de mens door de omgeving en verandert op verschillende energetische niveaus om verandering in de lichaamsstructuur op gang te brengen. De patiënt reageert op wat er gebeurt op meerdere niveaus. Het vereist training – Jedi mind trickery om precies te zijn – om verandering gevoelig en systematisch te faciliteren.

Massage heeft een cumulatief effect op lichaam en geest. Het is echt een genezing in actie. Massage is de enige persoon die bedreven is in het bepalen hoe de patiënt zich voelt aan de hand van lichaamstaal, het interpreteren en beoordelen van de klinische veranderingen en het interpreteren van de effecten op diepere niveaus.

Massage en Therapie

Zoals bij elke therapie, staat massage centraal in het hele proces. Het is zowel de procedure als het resultaat. Massage is een vaardigheid die de therapeut gebruikt om de verschillende systemen van het lichaam en de geest te integreren. Massage is het proces van het in harmonie brengen van je fysiologie met je potentieel voor welzijn, van het integreren van je denkprocessen met je lichamelijke mechanismen van genezing. Massage gaat over het scheppen van de voorwaarden voor genezing.

Massage – vaardige en zorgzame handen die creatief werken met de huid en de spieren van het lichaam – is het proces dat bijdraagt tot het herstel van evenwicht, balans en welzijn, de integratie van de bloedsomloop en van de Innerlijke Energie, waardoor er voldoende energie kan stromen door andere organen, resonantievelden, meridiaankanalen, zenuwplexuren, orgaansystemen, meridiaankanalen voor vitaliteit, en het daaruit voortvloeiende coherenteMomentum voor gezondheid. Massage maakt Chi kanalen vrij om de diepe energie die we eens in ons systeem vasthielden weer tot leven te wekken, waardoor nieuwe energie gemakkelijker in je systeem kan stromen. Massage opent je meridianen en brengt helende energie. Massage versnelt en versnelt de stroom van energie door je systeem, evenals de stroom van energie naar je systeem.

Universele energieën kunnen niet door massagetherapeuten worden afgevoerd of gewijzigd. Massage heerst over de fysieke barrières die beperkingen opleggen aan ons vermogen om energie uit te wisselen met anderen. Massage Katie (en Herbie en Lester) zijn zeer bedreven in wat ze doen.

Als je kiest voor massage, kies je voor positieve helende energie die door je lichaam stroomt. Je kiest ook voor positieve helende energie die in jou en om je heen is om de mensen om je heen ten goede te komen.

Massage is geen hulpmiddel voor therapie. Het is een proces dat het lichaam en jij zijn overeengekomen voor het specifieke voordeel en de weldaad die jij voor jezelf hebt gekozen. Massage is een genezingsproces dat van nature plaatsvindt wanneer je energiesysteem vrij is van geblokkeerde energie of een andere aandoening die je genezingspotentieel belemmert.

Massage als een vorm van trauma revalidatie

Massage is waarschijnlijk onze meest bekende geneeswijze. De meeste mensen zijn bekend met het idee dat massage een geweldig middel is om pijn in het lichaam te verminderen. Aangeboden als een methode van zelfgenezing en voortdurende preventieve gezondheid en welzijn, worden de voordelen van massage gezien als een toegangspoort tot een diepere verbetering van het welzijn van het lichaam. Massage is ook een proces om emotionele trauma’s los te laten die opgesloten zitten in onze lichaamssystemen.

Massage is ook een methode om lang gezochte energetische doorbraken te verwezenlijken, zowel op energetisch gebied als op het hele lichaam.

Het International Journal of Therapeutic Massage is verheugd te kunnen aankondigen dat ons tijdschrift zojuist een uitnodiging heeft ontvangen voor een symposium over Massage, dat in 2011 in beperkte beschikbaarheid zal plaatsvinden.

Door deze gratis mededeling uit te printen en op te hangen in uw kantoor of als bureaublad verandert u uw werkruimte in een levend energieveld waar gelijkgestemde mensen samenkomen en hun ervaringen met elkaar delen. Wij nodigen uw trillingsharmonie uit om boodschappen van hoop, genezing en bevrijding te brengen in onze wereld van ziekte en kwalen.