Massage en massage

massage

Massage is een constructief transport dat de zuiverste energie van de mens – de oneindige kennis – in het ik wekt. Het brengt ook de menselijke vibraties in nauwe verbinding met de kosmische vibraties. Een Chinese massage Dordrecht is de perfecte manier om het menselijk lichaam te ontdoen van stagnerende trillingen.

Zonder massage

o er zou geen fysieke relatie zijn tussen de mens en de omgeving

o geen menselijke ervaringen of gevoelens

o geen leven op aarde

o geen groei en verandering

o geen groei en ontwikkeling

o geen integratie tussen het zelf en de omgeving.

De kern van het leven koesteren

Massage is een spontane niet-invasieve activiteit die het menselijk lichaam verenigt met de fysiologische activiteiten die zoveel menselijk sacraal, of geestelijk of zelfs lichamelijk leed veroorzaken – zoals pijn, hitte, koude, depressie en ziekte. Door massage raken we de kern van wie we zijn en wie we geboren zijn te zijn. Het stelt ons in staat om oude patronen en denkwijzen af te schudden die geassocieerd worden met pijn, angst, ziekte en vele andere comfort-ontbrekende toestanden. Massage helpt ons om de energie tot leven te brengen die oorspronkelijk diep in ons lichaam begraven lag.

Respect

Ieder mens heeft een fysiek lichaam. Het is een harige massa van dikke cellen die de kleine ziel bezielt die een mens wordt genoemd, en die het beeld draagt van onze geweldige schepper, God. Dit betekent dat ieder van ons op een bepaalde manier heilig is. We zijn allemaal anders, speciaal en anders. Zonder massage worden we stijf, gesloten en verbitterd ten opzichte van onszelf of andere mensen. Met massage wordt onze huid teruggepeld tot het rauwe hoewel opgelapt en gekwetst.

Massage is een eenvoudige oefening, maar erg moeilijk om te doen. Daarom moet men voorbereid zijn en weten waar men het kan krijgen. Als u liever oefent, zult u merken dat massage een handige toevoeging is die gemakkelijk te oefenen en te onthouden is. Massage is een geweldig middel om stress los te laten en pijnen in het lichaam te verlichten. Massage is in feite een activiteit van het hele lichaam die, naarmate ze wordt uitgevoerd en herhaald, een gewoonte wordt die wordt losgelaten uit het lichaam en de geest.

Heb je het nodig?

Massage is een houding. Het is een aangeleerde handeling, waarbij men bovendien de juiste houding moet hebben om een bevredigende activiteit uit te voeren en een aangename en succesvolle massage te hebben. Zonder massage zou men dus niet de kans hebben zich te vernieuwen en een nieuwe massagesessie te beginnen.

Universele wetten beheersen massage evenzeer als andere natuurwetten en voor zover de mens in staat is waar te nemen, zijn een massage-intentie, massagekracht, lichaamsmassage-therapie allemaal goed begrepen, en kunnen ze door iedereen beoefend en beheerst worden. Een massage is geen dieet dat men in een gezondheidskliniek kan beoefenen. Massage is een werk dat je met jezelf doet. Het is bedoeld om door jou te worden gedaan, door je lichaam dat je therapeutische voordelen geeft vooral degenen die gestresst zijn, de zieken en degenen met verschillende gezondheidscomplicaties; vandaar, zonder de juiste massage therapie, worden het immuunsysteem, de huidconditie, en andere lichaamsfuncties vaak aangetast.

De tijd is gekomen om de verantwoordelijkheid voor ons lichaam op te nemen en het te bewerken zonder massagetherapie.

Hoe kom ik eraan?

Massagetherapie is geen snelle oplossing. Het duurt meestal een tijdje voordat je lichaam en geest gewend zijn aan de overtredingen en DubRI escaleren tot massages. Een massage is een zeer, zeer lang proces. Je moet een plan hebben, een duidelijk voorschrift dat je moet volgen. Omgaan met de trauma’s en pijnen als je aan je massagesessie begint, is een kunst. Met zachte bewegingen en verschillende druk kan massage de interne en externe dimensies van het menselijk lichaam, met zijn immense en veelgelaagde lagen, in beroering brengen. Het spierweefsel kan van een knoop een gladde bal maken waarmee uw lichaam en geest zijn geconditioneerd. Massages zijn zachte modaliteiten van lichaamsmassage. Massages staan erom bekend dat ze iemand in contact brengen met de lagen van zijn lichaam en/of geest. Ze staan erom bekend uw lichaam en geest het gevoel te geven dat alleen een massage kan doen, waardoor u bevrijd wordt van stress, hunkeringen, in feite alles wat u moe, gefrustreerd en/of ziek maakt.

Wat heb ik je te laten zien voor massages? Hier zijn een paar van de vele massagetechnieken of -processen die je zou kunnen gebruiken om een gezondere en positievere massage-ervaring te hebben:

Massage hielp bij het uitoefenen van het gezonde deel van het lichaam, dat op zijn beurt uw lichaam langdurige en permanente ontspanning geeft Massages komen in vele vormen, van verlammende krampen,India contrace tot Saintoman regeren op de schaamstreek. In feite zijn er verschillende vormen van massage therapie massage therapie├źn; zo veel meer dan je zelfs kunt voorstellen nu. Dus, een volledige lichaamsmassage wordt uitgevoerd en ervaren zal de voordelen van een sportmassage.