Hoe vind je een goede kapper?

Kapper Veenendaal

Het is niet gemakkelijk om een goede kapper te vinden voor u en uw dierbaren. Als u rondkijkt in uw plaatselijke kleine stadje, ziet u waarschijnlijk elke dag dezelfde mensen. De kapperszaak is meestal de plaats waar u naartoe gaat om uw haar te laten knippen of om een belangrijke dienst te krijgen.

Helaas kan niet elke kapper haar knippen. Om een echte professionele kapper te vinden, zul je moeten reizen. Je moet er een bij jou in de buurt zoeken. De beste manier om er een te vinden is door het aan je vrienden en familie te vragen. Vraag hen of zij een kapper in hun buurt kennen.

Als u nog steeds niemand kunt vinden, kunt u proberen in de stad rond te rijden. Mensen in kapperszaken houden hun zaak over het algemeen op de drukste tijd van de dag. Je hebt meer kans om hun winkels te zien omdat ze meestal drukker zijn op die tijden.

Ook al kun je niet naar elke kapperszaak in de stad rijden, je kunt toch proberen er een te vinden die dicht bij huis is. Het zal je niet veel helpen, maar het zal je een kans geven om de kapper te zien in plaats van te moeten reizen.

Als u dichter bij een kapperszaak of kapsalon bent, kunt u hem of haar vragen of ze uwDirections aannemen: Staat deze kapsalon toe dat klanten extra lang in de stoel blijven zitten? Wacht uw haar terwijl de persoon een extra taak uitvoert? Dit zijn het soort vragen dat je aan elke kapper moet stellen.

Als kapper wil je niet horen, “Sorry, we doen geen pony’s.” Of, “Maak je geen zorgen dat je haar in de weg zit”, alsof ze het niet kunnen zien.

De meeste kappers doen hun best om pony’s te doen, maar zelden doen ze ze in een opstaande knot. “Dat is al genoeg,” zou men kunnen zeggen.

Bangs zijn een geweldige manier om je haar uit de weg te werken, en ze kunnen op zoveel manieren gestyled worden. Stel je eens voor hoe geweldig het zou zijn om op een warme zomerdag de deur uit te lopen met slechts een klein kapselteken om te laten zien waar je je haar hebt laten knippen.

Deze look is niet alleen leuk om te dragen, het is ook een leuke manier om gelaatstrekken te accentueren. Het kan zo subtiel of zo leuk zijn als je zelf wilt. “De mijne zag er nogal funky uit toen ik klaar was,” zegt een styliste uit Upper West Side die haar naam niet bekend wil maken uit angst een klant te beledigen.

“Ik praat altijd met mijn klanten over pony’s, maar raak nooit verzeild in het gesprek over welke leuk genoeg is om te hebben,” vervolgt ze. “Meestal maakt het niemand wat uit. Ze willen gewoon uit de stoel komen en wat plezier hebben.”

Er zijn verschillende pasvormen van pony’s voor verschillende gezichten. Een ervaren stylist weet welke snit de goede hoeken in je gezicht naar voren brengt, of de neerwaartse krullen die een vol gezicht kunnen helpen minimaliseren.

Bangs kunnen ook stijlvol, strak en elegant zijn. Ze kunnen een vol gezicht in evenwicht brengen en toch pronken met prachtig haar. En, als je maar voorzichtig bent, hoef je voor de meeste mensen helemaal geen pony te doen.