De pedicure

pedicure

Een pedicure kan STERKE pedicures uitvoeren en hoe sterker de pedicure, hoe steviger zijn/haar gereedschap moet zijn. Hoe sterker de plank, hoe beter de pedicure… Ik ben geen pedicure en dat betekent niet dat ik een expert ben. In feite kunnen degenen onder ons die aan pedicure doen en de tijd nemen om te begrijpen wat een goed opgeleide pedicure is, alleen hun specifieke stijl beoordelen, en er is geen standaardstijl, geen standaardsamenstelling of -strategie. Alleen de pedicure en zijn werk zijn belangrijk.

Een goede pedicure is in staat om de voetzolen van andere mensen (niet voeten) te krijgen. Ik heb een pedicure en elke stap die de pedicure zet, gebruik ik om te bepalen wat voor pedicure ik ben en welke stijl het beste bij mij past. Zijn mijn voeten steviger? Is mijn voet beter breed? Is mijn voet stevig genoeg? Kan ik beter schoenen poetsen of is het te rommelig? Al deze vragen worden beantwoord voordat de Pedicure Pijnacker aan zijn tafel of instrumenten begint. Ik vind dat een goede pedicure moet leren om dingen te kunnen doen die haar/zijn klanten willen zien. Over pedicures gesproken; pedicures zitten lange uren in kantoren, ze dragen felle kleuren & modieuze hoeden, ze zijn analoog aan de mode van vandaag en zijn soms een lastpak; terwijl ze zo goed zijn in wat ze doen, willen ze iets anders doen of gaan ze online om websites te bezoeken die misschien interessanter zijn.

Wat is het verschil tussen brutaliteit en spionage ? We weten dat 56 Nefightingen-filosofen weigeren aan te nemen dat ze ALTIJD als pedicurs opereren. ‘s Nachts of op suddollar-tijd. Ik denk dat de pedicuristen bang zijn en niet opgemerkt willen worden. Ze willen er respectabel uitzien, ze willen mannen in hun kantoor en neerkijken op die vuile ontaarden van de straat en hen de les lezen over realiteit en het niet nemen van domme risico’s. Daar ben ik het mee eens. Maar tegelijkertijd, als een pedicure echt begrijpt waarom de pedicuros vernieuwen of een man van buiten de stad is die om alle juiste redenen bekend is, dan is het een goede en goed betaalde carrière en moeten de mensen dat inzien. Als de pedicuristen ervoor zullen kiezen om te doen alsof niemand het weet, dat hun medebroeders niet veel van hen denken en dat dit geen deel uitmaakt van hun morele missie, dan zijn ze domme, krankzinnige, kleingeestige, slecht rijdende pillendollar borsten die nooit gelukkig zijn. Ik denk ook dat ik als agendasetter, en ik ben opgegroeid in de Papa Louisian Flyer, ook op mijn voeten zou worden getrapt en misbruikt. Maar ik heb nooit gedacht dat mijn voeten een soort van macht impliceerden. Bovendien kan het heel leuk zijn om een pedicure te geven door op ze te gaan staan.

Dus de volgende keer dat je een pedicure ziet in je stad of zelfs in een ander land, vraag dan naar zijn/haar pedicure en betuig zijn/haar respect. Pedicures zijn helden en je zou er een moeten vinden die je bevalt en die aan de wereld gaan voorstellen. Zoek uit of ze hun principes kennen, of ze die in praktijk brengen en of ze het jou ook zouden willen leren.-http://www.ChangeAssocM chest.org

Yeah! DAT DOE IK!