Hoe haal je het meeste uit je gel extensions

Gellak bestellen

Het is niet eenvoudig om je eigen gel extensions te doen. Een van de eerste dingen die je moet begrijpen, is het verschil tussen een nagelak en een gel. Een nagel is een vals, duurzaam, reinigbaar, Mohawk-achtig stuk materiaal dat is ontworpen om uw vinger- en teennagels te beschermen tegen verwondingen. Een gel is een gel die harder is, maar toch bescherming biedt. Het wordt vaak gebruikt achter schoenen en waszepen om te voorkomen dat vocht de kleding beschadigt.

 

Gelnagels zijn wat lastiger om thuis zelf te doen, maar zijn het meer dan waard. Als u geen behoefte of hulpmiddelen voor gel hebt, kunt u altijd het gemak van een manicure krijgen en uzelf daarbij veel geld besparen.

Salon nagel extensions worden op afspraak gedaan. Zolang je een professional krijgt die is opgeleid door een gerenommeerd bedrijf, zou je helemaal geen probleem moeten hebben. Eén advies: controleer de mate van verfijning van uw salon voordat u een van hun salons binnenloopt. Als je in een salon bent dat lijkt op de set van de film Ground Hour, ga dan onmiddellijk weg. Verspil uw tijd of geld niet aan een ongekwalificeerd of weliswaar onprofessioneel persoon.

Bij de meest gerenommeerde nagelkappers kun je verwachten dat je $ 20 of meer betaalt voor een mooie set extensions. Er gaat niets boven een scheerbeurt van $ 5 of je haar laten verven met een {“toon.” U hoeft niet bij te werken. Extensions kunnen het beste worden bevestigd op natuurlijk of licht vochtig haar. De beste tijd van het jaar om ze te krijgen is in de zomer, omdat ze gemakkelijker kunnen worden beschadigd door hitte of chemicaliën dan in de winter. Als je al kort haar hebt en je wilt kort gaan voor het seizoen, overweeg dan om highlights te zetten of je haar lang te verven voor een meer dramatische look.

Semi-permanente hair extensions zijn iets lastiger. Ze worden op elk individueel haar aangebracht door middel van een waslaag. Het duurt een tot twee uur voordat de extensions op hun plaats blijven. In tegenstelling tot bonding, blijven ze zo lang als de gebruiker wenst en vallen ze vanzelf uit. Het proces duurt meestal minimaal 4 uur om te voltooien. Nogmaals, de inkomsten kunnen hierin een rol spelen.

Zoals met alles dat langdurig is, duikt de mogelijkheid om het thuis te doen na een paar maanden weer op. Zelfs met een goed nagelbed is het gemakkelijk om een ​​of meerdere extensions te laten vallen. Het is dan noodzakelijk deze te vervangen. Een van de meest ingewikkelde en tijdrovende taken bij het krijgen van extensions is het vervangen van de extensions die zijn uitgevallen.

Bonding is vergelijkbaar met semi-permanente extensions in die zin dat het elke keer dat het haar groeit opnieuw moet worden aangebracht. Het is iets minder tijdrovend, omdat je niet terug naar de salon hoeft. Vanwege het bindende proces kan het echter zijn dat u de verlenging eenmaal per jaar moet vervangen.

Kunststof is de meest gebruikte extensie. Het is het goedkoopst en het gemakkelijkst zelf toe te passen. De deal met lijm is dat je altijd lijm moet gebruiken die waterdicht is, en je moet de lijm laten drogen voordat je het op je haar aanbrengt. En als je de binding zelf doet, zorg er dan voor dat je de extension niet te dicht bij de hoofdhuid lijmt, omdat dit zwelling en infectie kan veroorzaken.

Welke methode je ook kiest, de extensions moeten lang genoeg zijn om de omtrek van je hoofd te kunnen zien. De lengte moet minimaal 3/4″ zijn voor vrouwen en ongeveer 1/2″ voor mannen. De kwaliteit van het haar heeft ook invloed op de prijs. Als je voor Remy-haar gaat, zorg er dan voor dat je een betrouwbare salon hebt geselecteerd en laat ze de extensions voor je voorbereiden voordat je vertrekt.

Conclusie

Het gebruik van hairextensions kan een hele lieve zet zijn en je kunt aan je partner uitleggen waarom je de behoefte voelt om ze te laten doen. Het is ook iets dat een eenvoudige halslijn Slimmer kan zijn en een echte reddingsboei voor wanneer u behoefte heeft aan een tijdelijke wimperlift. Je hebt vast wel gehoord van alle geweldige dingen die eruit komen, maar hoe zit het met de slechte dingen? Nou, het meeste heeft te maken met de kwaliteit van het haar. Als je voor synthetisch haar gaat, kan er niet veel worden gedaan om hun uiterlijk te verpesten. Ze zien er echt uit en gedragen zich ook echt. Als je met mensenhaar gaat, bestaat het risico dat je ze beschadigt, omdat ze constant door de wortels worden getrokken. Ze vallen ook constant uit. Natuurlijk zullen ze sneller teruggroeien dan je hebt gemist.

Het uiteindelijke resultaat is dat het puur een persoonlijke keuze is. Ofwel ga je voor Remy-haar dat er het meest natuurlijk uitziet en aanvoelt, of je gaat voor mensenhaar dat door de mens is gemaakt en kunstmatig kan lijken. Alsjeblieft, laat je niet ontmoedigen. Er zijn tal van andere opties die bij deze trend kunnen passen. Dus bekijk het eens.